Politica de confidențialitate la Alviro.ro

Politica de confidențialitate la Alviro.ro

Bună ziua, pentru a realiza și a îmbunătăți activitatea magazinului nostru online, avem nevoie de următoarele informații:

1. Numele și prenumele dvs. să pregătiм  un conosament și să trimiteм  produsele  comandate de dvs.

2. Telefonul dvs. să completati  conosamentul de curierat ales

3. Adresa dvs. de livrare pentru a vă trimite produsele.

4. Adresa dvs. de e-mail pentru a primi notificări despre starea comenzilor dvs.,

5. Dacă sunteți de acord / bifati / Stiri si noutati, promotii, campanii și jocuri de la noi și le veți primi prin poștă.

5. Datele dvs. de gen - nu sunt necesare numai dacă doriți să le completați.

6. Datele despre data nașterii, precum și despre vârstă - sunt opționale numai dacă doriți să le completați.

Vom folosi datele dumneavoastră pentru a vă informa cu privire la noutatile  afacerii noastre, pentru realizările lor în extinderea cooperării noastre, privind ofertele curente pentru noutăți din domeniul de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte și echipament individual de protecție, precum și noi grupuri de produse.

Vă respectăm drepturile:

1. Dreptul de a vă retrage pentru a primi comunicări de marketing - vă puteți retrage consimțământul în orice moment fără a da nici un motiv. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să trimiteți un e-mail la alviro@alviro.ro sau să utilizați formatul site-ului nostru www.alviro.ro

  1. Drept de corectie - dacă vă simțiți că datele dvs. nu sunt  corecte , puteți oricând să ne cereti  să le corectam  prin trimiterea unui e-mail la alviro@alviro.ro sau de a folosi formularul de pe site-ul nostru www.alviro.ro .

3. Dreptul de ștergere și blocare - aveți dreptul de a șterge și stoca bloc de date prin trimiterea unui e-mail la alviro@alviro.ro sau de a folosi formularul de pe site-ul nostru www.alviro.ro

4. Dreptul de portabilitate a datelor - Dacă ne întrebați de  datele , vom preda sau de transfer de date către dvs. sau un alt administrator într-un format electronic ușor de citit structurat, utilizat pe scară largă și adaptate. Vom face un transfer direct de date numai dacă este punct de vedere tehnic. Dacă luați o astfel de decizie vă rugăm să trimiteți un e-mail la alviro@alviro.ro sau de a folosi formularul de pe site-ul nostru www.alviro.ro

  1. Drept  de opoziție - aveți dreptul, în orice moment și fără a da nici un motiv de a se opune la prelucrarea datelor în scopuri de marketing prin trimiterea unui e-mail la alviro@alviro.ro sau de a folosi formularul de pe site-ul nostru www.alviro.ro
  2. Drept de plângere - atunci când plângerile se pot referi la protecția datelor oficiale în Eurosped la alviro@alviro.ro. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere împotriva prelucrării datelor personale către organul  de supraveghere competent, în cazul în care considerați că au încălcat drepturile dumneavoastră la protecția datelor cu caracter personal.

Pentru a fi util, site-ul nostru folosește „cookies“. Ele ajuta să înțeleagă interacțiunea cu site-ul nostru, să ne informați despre categoriile și produsele vizitate, timpul petrecut pe site-ul nostru, iar pentru orice probleme, inclusiv mesaje de eroare și probleme tehnice. Noi folosim informațiile pentru a îmbunătăți eficiența site-ului nostru și, astfel, experiența dvs. de utilizator.

 

Alviro.ro ia măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, accesului neautorizat, modificare sau distribuție, precum și alte forme de prelucrare ilegală. Aceste măsuri includ:

• Politici și proceduri pentru protecția datelor cu caracter personal;

• mediu de operare protejat;

• Proceduri de criptare în anumite zone.

 

Echipa Alviro.ro

MeLa 05 Varna Ltd

9030 Varna/ Bulgaria

26 Perla str 

BG 204461979