Reguli de plati, livrare, schimbare şi returnare produselor

Alviro.ro accepta comenzi în magazinul on-line la adresa  www.alviro.ro

Comenzile pot fi făcute în următoarele moduri: 

 

Toate preţurile de pe site-ul nostru includ TVA. 

 

Livrarile se fac prin curier GRATUIT, pe teritoriul României. 

 

Toate comenzile care sunt primite înainte de ora 12:00 în zi de lucru sunt procesate în aceeaşi zi şi cele primite după ora 12:00 în zi de lucru sunt procesate în următoarea zi lucrătoare. 

 

Clientul are dreptul de a schimba sau returna produsele comandate, precum preţul de curierat pentru returnarea bunurilor şi pentru trimiterea unor noi sunt pe cheltuiala clientului. 

 

Condiţiile de returnare şi înlocuire a bunurilor sunt în conformitate cu legile şi directivele Uniunii Europene. 

 

Livrarea comenzilor acceptate este de la 2 la 10 zile, în funcţie de locaţia. În cazuri excepţionale, livrarea poate fi făcută în termen mai mare decât limita nominală , fapt pentru care clientul trebuie să fie notificat prin e-mail. 

 

Returnarea este uşoara decat urmariti aceşti paşi!

 

1.RETURNARE PRODUSELOR:

- Daca doriti returnare va rog contactati-ne la numar: 0371 783 685 sau pe e-mail: alviro@alviro.ro. Puteti returna produselor in termen de 14 zile. Daca doriti ii puteti trimite cu curier ales de Dvs, sau va putem trimite noi curierul nostru. Transportul pentru returnarea este pe contul Dvs. Este foarte important in pachetul cu produsele sa fie si bonul fiscal, altfel nu va putem returna bani.După ce primim şi verificăm produsul şi produsul este în aspectul său original veţi primi bani Dvs cu plata ramburs.

ADRESSA DE LIVRARE:

MELA 05 VARNA LTD, Varna, Bulgaria, Zona provinciala de west, oficiul central Econt, tel: 0371 783 685

 

2. SHIMBARE PRODUSELOR:

- Daca produsul primit nu v-a placut, nu a fost marimea potrivita sau pentru un alt motiv doriti sa faceti schimbare, va rog alegeti-va um alt model sau alta marime si contactati-ne la tel: 0371 783 685 sau pe e-mail: alviro@alviro.ro. Noi o sa va trimitem produsul dorit cu curier la adressa Dvs, iar Dvs ne returnati produsul ce a-ti dorit sa fie schimbat iar pe curierul nostru (schimbarea se face pe loc) Transportul pentru livrarea la produsul nou si transportul pentru returnarea la produsul ce a-ti dorit sa fie schimbat, este pe contul Dvs.

 

3. RECUPERARE:

- La primirea pachetului va rogam sa va uitati inauntru. Daca are ceva rupt, daca lipseste ceva, daca din cauza transportului s-a intimplat ceva si produsul nu este intreg, daca a-ti primit altceva din ceea ce a-ti comandat, sau produsul are defect de fabricare, recuperarea va fi respectata.

Site-ul www.alviro.ro este creat şi administrat de

MeLa 05 Varna Ltd

9030 Varna/ Bulgaria

26 Perla str 

BG 204461979

Pentru mai multa informaţie sau ajutor ne puteţi contacta la Tel: 0371783685 sau la e-mail: alviro@alviro.ro

 

 

Echipa la www.alviro.ro vă mulţumeşte pentru vizitarea site-ul nostru!